Μπαρτζώκας: «Αφιερωμένη η σημερινή μας νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπαρτζώκας: «Αφιερωμένη η σημερινή μας νίκη στα θύματα της Θύρας 7»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο επί της Άλμπα για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει την έκτη του σερί νίκη στην EuroLeague, επικρατώντας της Άλμπα στο Βερολίνο με 93-60 και αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, αναφέροντας πως πρόκειται για μια τραγική ημερομηνία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός άλλωστε αγωνίστηκε και με μαύρο στη φανέλα του ως ένδειξη πένθους για τους 21 ανθρώπους που χάθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθαν να μας υποστηρίξουν από Ελλάδα ή Γερμανία. Ήταν σημαντικό να έχουμε τη στήριξή τους όπου και να παίζουμε. Δεύτερον σήμερα είναι μία τραγική μέρα για τον σύλλογο, πριν από 42 χρόνια χάθηκαν 21 άνθρωποι και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα θύματα της Θύρας 7.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το ελέγξαμε με την άμυνά μας για τρεις περιόδους. Ειδικά στην 3η σκοράραμε νομίζω 28 και επιτρέψαμε 10 και ήταν σημαντικό να τελειώσουμε όπως έγινε την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια στους παίκτες που ήταν πολύ σοβαροί, δεν υποτιμώ τη νίκη αυτήν. Έχουμε πάντοτε δυσκολία να παίζουμε κόντρα στην Άλμπα, πέρσι χάσαμε εύκολα εδώ και ήταν σημαντικό για εμάς να έρθουμε να κερδίσουμε. Καλή τύχη στην Άλμπα για τη συνέχεια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.