Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πονίτκα για Βαλένθια

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πονίτκα για Βαλένθια

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πονίτκα για Βαλένθια
Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ματέους Πονίτκα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια (10/2, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ισπανική ομάδα για την 24η αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξακολουθεί να «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή του Ματέους Πονίτκα.

Όπως είναι γνωστό ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες (σ.σ. διάστρεμμα από το ματς με την Ζάλγκιρις) με αποτέλεσμα να χάσει πολλές προπονήσεις μετά και τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία. Την Πέμπτη (9/2) ακολούθησε και πάλι μέρος του κανονικού προγράμματος ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Αντίθετα ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ επιστρέφουν επίσης και οι (μέχρι πρότινος τραυματίες) Λευτέρης Μαντζούκας και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.