Μουμπρού: «Περιμέναμε τον Παναθηναϊκό να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία»

Newsroom
Μουμπρού: «Περιμέναμε τον Παναθηναϊκό να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία»
Ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση των Ισπανών με τον Παναθηναϊκό (10/1, 21:00), μιλώντας για τη θέση των «πράσινων» στην κατάταξη.

Η Βαλένθια δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της EuroLeague και ο Άλεξ Μουμπρού μίλησε για το ματς με το «τριφύλλι»:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που περιμέναμε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και απέκτησε τον Τόμας, τον οποίο γνωρίζουμε και υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς παίκτες μας. Μπορεί να είναι το πρώτο του ματς, αλλά γνωρίζουμε καλά πόσο επικίνδυνος είναι από μακριά. Ο Μάρτιν Χέρμανσον είναι σημαντικός για εμάς, συμμετέχει σε κάποιες προπονήσεις, αλλά θέλουμε να είναι απολύτως έτοιμος, για να τον εντάξουμε στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό νομίζω ότι θα συμβεί μετά το Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.