Μπαρτζώκας: «Παίξαμε αλαζονικά, θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να "παλέψουμε"»

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε αλαζονικά, θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να "παλέψουμε"»

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε αλαζονικά, θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να "παλέψουμε"»
Στην προσέγγιση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Αρμάνι, κάτι που έφερε τελικά το ευρύ 83-62 και έδωσε τέλος στο σερί της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Θέλω να συγχαρώ την Αρμάνι για τη νίκη, το πάθος. Ακόμα και αν δεν είχαν κίνητρο για τα playoffs το πάλεψαν, είναι φανερό από τα κλεψίματα και τα λάθη μας. Με 18 λάθη δεν έχεις τύχη. Πήραν όλες τις 50-50 μπάλες στο παρκέ, κάτι που δείχνει ότι είχαν κίνητρο εναντίον μας. Εμείς παίξαμε αλαζονικά, θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να παλέψουμε για κάθε κατοχή, κάτι που μας έφερε στην πρώτη θέση μέχρι τώρα. Εμπιστευόμαστε την ομάδα αλλά κάποιες φορές πρέπει να ξαναβάλεις τα πράγματα στη σειρά και μία τέτοια ήττα βοηθά τον προπονητή».

Για την τακτική του Μεσίνα με τους φόργουορντ: «Πάντοτε εξαρτάται από την τακτική του άλλου προπονητή και την προσέγγισή μας. Αρκετές φορές παίζουμε απέναντι σε ομάδα με φόργουορντ. Συνήθως παίζουμε αλλαγές και πιστεύω πως κανένας από τους παίκτες μας δεν ήταν στο βράδυ του. Η προσέγγισή μας ήταν για να χάσουμε. Ο Φόιγκτμαν, ο Χάινς και ο Ντέιβις είναι φανταστικοί παίκτες αλλά ήταν θέμα της προσέγγισής μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.