Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις ομάδα χωρίς πίεση όπως είναι ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις ομάδα χωρίς πίεση όπως είναι ο Παναθηναϊκός»
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στη σκοπιμότητα που είχε το ματς για την ομάδα και την έλλειψη πίεσης από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 27η αγωνιστική της Euroleague, ο Σέρβος τεχνικός είπε ότι «δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό και αυτό διότι είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει πίεση. Σε αυτό το ματς έπαιξε με κάποια χαμηλά σχήματα ωστόσο εμείς κερδίσαμε όλες τις περιόδους και κάναμε και καλό rotation, γιατί έπαιξαν όλοι οι παίκτες» και συνέχισε:

«Αυτά τα παιχνίδια ίσως πρέπει να τα καθαρίζεις από νωρίς. Αυτό έχει να κάνει με την άμυνα. Εάν και εφόσον παίζεις καλή άμυνα, τότε έχεις και τη δυνατότητα να φτάσεις στη νίκη πιο εύκολα. Στόχος μας είναι να σημειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες περισσότερες νίκες για να πάρουμε την πρόκριση. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο, ίσως και πιο δύσκολο παιχνίδι από το σημερινό» ενώ κατέληξε μιλώντας για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια:

«Η αυτοπεποίθηση τους θα είναι υψηλή, μετά τη νίκη τους στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.