Εφές: Λάρκιν και Μπομπουά επιστρέφουν με Μακάμπι, αμφίβολος ο Μίτσιτς

Εφές: Λάρκιν και Μπομπουά επιστρέφουν με Μακάμπι, αμφίβολος ο Μίτσιτς
Σέιν Λάρκιν και Ροντρίγκ Μπομπουά αναμένεται να δώσουν το «παρών» κόντρα στη Μακάμπι σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ. Αμφίβολος ο Μίτσιτς.

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μακάμπι (10/03, 19:30) για την 28η αγωνιστική της EuroLeague και μαζί με την ελπίδα της να επιστρέψει στις νίκες μετά την κατάρρευση με τον Ερυθρό Αστέρα, φαίνεται πως διατηρεί και εκείνη για την επιστροφή των Σέιν Λάρκιν και Ροντρίγκ Μπομπουά.

Ο Γάλλος άσσος τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος στο παιχνίδι της Σερβίας, ωστόσο όπως αναφέρεται σε ισραηλινά δημοσιεύματα αναμένεται να πατήσει κανονικά παρκέ το απόγευμα της Παρασκευής. Κάτι που γράφεται και για τον Σέιν Λάρκιν που έλειψε μεγαλύτερο διάστημα και είναι πλέον έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Αταμάν.

Απο την άλλη, απόφαση της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως είναι η συμμετοχή ή μη του Βασίλιε Μίτσιτς που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος στο γόνατο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.