Equipe για τον Μάικ Τζέιμς: «Πάρτι και ξενύχτι με τον Μπέικον μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Equipe για τον Μάικ Τζέιμς: «Πάρτι και ξενύχτι με τον Μπέικον μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό»
Η Equipe αναφέρει ότι ο λόγος της τιμωρίας του Μάικ Τζέιμς είναι το ξενύχτι που έκανε μαζί με τον Ντουέιν Μπέικον, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Μονακό.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί εκτός της ομάδας της Μονακό επ' αόριστο, με ένα δημοσίευμα της γαλλικής Equipe να ρίχνει... φως στην τιμωρία του Αμερικανού γκαρντ.

Το δημοσίευμα εμπλέκει και τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, αφού σύμφωνα με αυτό οι δύο συμπατριώτες και περσινοί συμπαίκτες ξενύχτισαν μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Equipe ο Μπέικον ήταν τόσο μεθυσμένος την επόμενη ημέρα και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, χρονικό σημείο που συμπίπτει με την απουσία του Αμερικανού από τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μονακό προχώρησε στην τιμωρία του παίκτη της επειδή θεώρησε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη. Πάντως, η γαλλική ομάδα δεν έχει κλείσει την πόρτα σε μία πιθανή επιστροφή του Τζέιμς, αρκεί «να καταλάβει τη διάθεση του συλλόγου και να συνειδητοποιήσει ότι κάποια όρια δεν πρέπει να ξεπεραστούν».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.