Παναθηναϊκός: Χωρίς Πονίτκα, Π. Καλαϊτζάκη και Γουόλτερς η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πονίτκα, Π. Καλαϊτζάκη και Γουόλτερς η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Χωρίς Πονίτκα, Καλαϊτζάκη
Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τους «πράσινους» καθώς στη λίστα των απουσιών προστέθηκε και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Δεν πέρασαν καλά-καλά 24 ώρες από τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και ο Χρήστος Σερέλης ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος άφησε πίσω το διάστρεμμα που τον ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να επιστρέψει στην 12άδα των «πρασίνων» και να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Αντίθετα δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο με τον Ματέους Πονίτκα ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το δικό του διάστρεμμα, ενώ παραμένει εκτός και ο Νέιτ Γουόλτερς λόγω τενοντίτιδας.

Ο τελευταίος «πονοκέφαλος» για τον 49χρονο προπονητή ακούσει στο όνομα Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.