«Ο Κίναν Έβανς θα ανανεώσει στην Ζάλγκιρις»

«Ο Κίναν Έβανς θα ανανεώσει στην Ζάλγκιρις»

Γιώργος Κούβαρης
«Ο Κίναν Έβανς θα ανανεώσει στην Ζάλγκιρις»
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο Κίναν Έβανς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ζάλγκιρις Κάουνας και για τη νέα σεζόν.

Αν μη τι άλλο ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν! Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο ματς της 5ης Ιανουαρίου κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την Euroleague, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μέχρι εκείνη τη μέρα αποτελούσε τον παίκτη που «κουβαλούσε» την ομάδα του Κάουνας έχοντας κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 3.7 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ. Οι Λιθουανοί εκτίμησαν την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα μέχρι τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού και, όπως ανέφερε η ισραηλινή «Israel Hayom», θα παραμείνει στην Ζάλγκιρις και μετά το τέλος της χρονιάς.

Ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι, την αμέσως προηγούμενη ομάδα του Έβανς, οι Ισραηλινοί επικαλέστηκαν δικές τους πηγές οι οποίες έκαναν λόγο για παραμονή του παίκτη στο Κάουνας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.