Παναθηναϊκός: Χωρίς Λι και Τόμας στο Βελιγράδι για την Παρτίζαν

O Πάρις Λι του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague στο ματς με την Παρτίζαν (14/04) και εκτός αποστολής έμειναν οι Ματ Τόμας και Πάρις Λι. Ταξιδεύει ο Μαντζούκας.

Η φετινή σεζόν της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται με την 34η και τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Παρτίζαν (14/04, 21:00) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έχει ανακοινώσει ήδη sold out.

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς την παρουσία του Πάρτις Λι, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μ.Πέμπτης (13/04) σε σημείο κάτω από το αριστερό γόνατο όπου έφερε παλαιότερο τραυματισμό (από το παιχνίδι με τον Κολοσσό).

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Ματ Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο το τελευταίο διήμερο και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τη βοήθειά του στο σύνολο του Σερέλη. Από εκεί και πέρα το «παρών» θα δώσει κανονικά ο Λευτέρης Μαντζούκας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε το πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.