Πονίτκα: «Κανείς μας δεν περίμενε αυτή τη σεζόν, να είμαστε σοβαροί στα play-offs της Basket League»

Πονίτκα σε δηλώσεις
Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε λίγο πριν την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για Βελιγράδι για το τέλος της ευρωπαϊκής σεζόν και τα όσα ακολουθούν στον στόχο που παραμένει ανοιχτός.

Παναθηναϊκός και Παρτίζαν κλείνουν την κανονική περίοδο με την 34η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για το εν λόγω ματς.

Στάθηκε στην πικρία που αφήνει η ευρωπαϊκή χρονιά, ενώ έδωσε...μήνυμα ενόψει των play-offs της Basket League.

«Είμαστε στεναχωρημένοι, σίγουρα στεναχωρημένοι επειδή νομίζω κανείς μας δεν περίμενε αυτή τη σεζόν. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και ελπίζω να δείξουμε πως αξίζαμε παραπάνω. Θα παλέψουμε και ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη» είπε αρχικά ο Πολωνός άσσος.

Όσον αφορά το κίνητρο που υπάρχει στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Πονίτκα τόνισε: «Για μένα δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πάμε εκεί, σε μια από τις «καυτές» ομάδες αυτή τη περίοδο στη Euroleague, σε ένα γήπεδο με 20.000 κόσμο, θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σου δώσει κίνητρο. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, θα έπρεπε να είναι φυσικό να έχεις το κίνητρο να αγωνιστείς απέναντι στη Παρτιζάν».

Και ολοκλήρωσε τα λόγια του αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στα play-offs. Οι τελευταίοι αγώνες της Basket League μας έδειξαν ότι οι ομάδες δεν είναι «κοιμισμένες», γίνονται όλο και καλύτερες. Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί για να κερδίσουμε τους αγώνες και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.