EuroLeague: Στις 25 Απριλίου η έναρξη των play-offs

EuroLeague: Στις 25 Απριλίου η έναρξη των play-offs

Ο Σλούκας απέναντι στην Μπασκόνια
Σε 12 μέρες από σήμερα ξεκινάνε τα play-offs της EuroLeague (25/04 - 10/05) και ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, με το Final-4 να είναι προγραμματισμένο το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Η τελευταία αγωνιστική της EuroLeague ρίχνει αυλαία την Παρασκευή (14/04), με τις οκτώ πρώτες ομάδες πλέον να αφήνουν στην άκρη τα σενάρια και να ετοιμάζονται ενόψει play-offs.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη απέναντι στην Μπασκόνια τις δικές του υποχρεώσεις και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, την ώρα που ο Παναθηναϊκός όντας βαθμολογικά αδιάφορος, κλείνει το δικό του πρόγραμμα το βράδυ της Παρασκευής στο Βελιγράδι, απέναντι στην Παρτίζαν.

Οι οκτώ που συνεχίζουν στην κούρσα των play-offs έως το ταξίδι του Κάουνας, όπου και θα διεξαχθεί το Final-4, θα έχουν κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα για να καταστρώσουν τα σχέδιά τους.

Τα play-offs έχουν οριστεί να ξεκινήσουν την Τρίτη (25/04) με τις σειρές να κρίνονται στις τρεις νίκες (οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην έδρα αυτού με το πλεονέκτημα). Κάθε σειρά διεξάγεται ανά δύο ημέρες και αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως το Final-4 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαΐου στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας.

  • Ημερομηνίες Play-offs: 25/04 - 10/05
  • Ημερομηνίες Final-4: 19-21/05
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.