EuroLeague: Ο Παναθηναϊκός κλείνει τη σεζόν στο Βελιγράδι, ημέρα αντιπάλου για τον Ολυμπιακό

Ο Μπέικον απέναντι στον Παπαπέτρου στο Παναθηναϊκός-Παρτίζαν
Τελευταία πράξη για την regular season της EuroLeugue με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από την Παρτίζαν και τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τον αντίπαλο των play-offs.

Η κλεψύδρα της κανονικής περιόδου για την φετινή EuroLeague αδειάζει το βράδυ της Μ.Παρασκευής. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα της Παρτίζαν (14/04, 21:30 LIVE στο Gazzetta) για την τελευταία «στροφή» πριν από την έναρξη των play-offs σε μία κατάμεστη Stark Arena.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με θετικό πρόσημο και τους Σέρβους να κοιτάζουν την προοπτική του καλύτερου πλασαρίσματος.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Πάρις Λι που δέχθηκε χτύπημα κάτω από το γόνατο στην προπόνηση της Μ.Πέμπτης (σημείο που είχε ήδη τραυματισμό), όσο και τον Ματ Τόμας που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις επίσης στο αριστερό γόνατο. Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να δείξει αδιαφορία, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στη βαθμολογική θέση που αδικεί το σύνολο του αντιπάλου.

 

Από εκεί και πέρα, το εν λόγω παιχνίδι συγκεντρώνει βλέμματα από τη λοιπή Ευρώπη, αφού εμπλέκεται στα σενάρια για τον πιθανό αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play-offs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μ.Παρασκευής:

  • Εφές - Μονακό
  • Μπάγερν - Ζάλγκιρις
  • Παρτίζαν - Παναθηναϊκός
  • Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

e

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.