ΜακΚίσικ στο Gazzetta: «Ο Μπαρτζώκας είναι μπασκετικός μου πατέρας, λογικό να μου πει να σκάσω» (vid)

ΜακΚίσικ στο Gazzetta: «Ο Μπαρτζώκας είναι μπασκετικός μου πατέρας, λογικό να μου πει να σκάσω» (vid)

Ο ΜακΚίσικ στο Gazzetta
Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ μιλώντας στο Gazzetta μετά τη πρόκριση στο Final-4 και στην εκπομπή «Play-Offs Madness» στάθηκε μεταξύ άλλων και στο viral βίντεο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός πήρε πιο εύκολα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της σειράς τη νίκη κόντρα στη Φενέρ και πλέον μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού με το Final-4 του Κάουνας.

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ μιλώντας στο Gazzetta μετά τη πρόκριση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο viral βίντεο από το τάιμ άουτ του Game 4 όπου ζητούσε τη μπάλα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έλεγε να σκάσει! «Κυκλοφόρησε ένα κλιπάκι το οποίο έγινε viral. O coach B (σ.σ. Μπαρτζώκας) είναι ο μπασκετικός μου πατέρας. Οπότε είναι και λογικό να γυρίσει ο μπαμπάς σου και να σου πει να σκάσεις».

Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού είπε ότι «από την προετοιμασία πέρυσι καταλάβαινα ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα. Και ότι καλό γίνεται και φέτος. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Και το δείξαμε και φέτος. Είχαμε την συνταγή».

Όσο για τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε; «Ήταν πολύ σκληρή σειρά. Βέβαια πριν μας είχαμε βοηθήσει τα τρίποντα του Κάνααν και το buzzer beater του Σλούκα, όμως στο Game 5 καταφέραμε να κάνουμε την διαφορά με αποτέλεσμα να πάρουμε και τη πρόκριση.»

Και είπε επίσης, εμφανώς κουρασμένος «συγγνώμη για το έλλειμα ενέργειας τώρα, αλλά είμαι εξαντλημένος από τη σειρά»

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.