Βεζένκοβ στο Gazzetta: «Φέτος δεν πλησιάζω την κούπα, από μακριά» (vid)

Βεζένκοβ στο Gazzetta: «Φέτος δεν πλησιάζω την κούπα, από μακριά» (vid)

Newsroom
Ο Σάσα Βεζένκοβ.
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο Gazzetta μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4, εξηγώντας πως στη φετινή τελική φάση θα μείνει μακριά από την κούπα.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για ένα ακόμη Final 4 και θα βρεθεί στο Κάουνας από τις 19 μέχρι τις 21 Μαίου. Ο Σάσα Βεζένκοβ, μιλώντας στο Gazzetta, ξεκαθάρισε ότι φέτος δεν πρόκειται να πλησιάσει την κούπα της EuroLeague, αλλά θα μείνει μακριά της, όταν ρωτήθηκε για ένα βίντεο που είχε γίνει στην περσινή συμμετοχή του Ολυμπιακού και ο ίδιος έλεγε ότι «αν σε κατακτήσω, θα πω το "ρ"».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βεζένκοβ:

«Το μπάσκετ είναι δίκαιο, περνάει ο καλύτερος. Αυτή η σειρά μας πήγε στα όριά μας. Ήταν δύσκολη. Οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα πάμε στο Final 4. Έπρεπε να δούμε τους παίκτες και τον προπονητή που έχει η Φενέρ. Στις λεπτομέρειες πέρασε η καλύτερη ομάδα.

Προσπαθούσαμε να βρούμε στόχους, αλλά το σημαντικό ήταν να βρούμε χώρους, εύκολα λέι απ. Όλη η άμυνα με τις βοήθειες είναι ψυχοφθόρα, σκέφτεσαι πως θα αντιδράσεις τι πρέπει να κάνεις. Αυτά είναι τα play-offs. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε, θέλουμε να πετύχουμε.

 

Ο Χέιζ δεν είναι πιο δύσκολος φετινός αντίπαλος, δεν θέλω να πω ότι δεν έπαιξε καλά. Αλλά το να είναι κάποιος κολλημένος πάνω σου είναι πιο εύκολο. Δεν μπορώ να το συγκρίνω όταν παίζω κόντρα στον Μίροτιτς. Αλλά είναι ένας παίκτης που έχει εξελιχθεί αρκετά, έχει κάνει step up. Έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του».

Για την παρουσία του Μάικ Μπράουν τόνισε: «Είναι τιμή ο κορυφαίος προπονητής του ΝΒΑ να είναι στο γήπεδο για να με δει. Αλλά στο μεντάλιτι μου δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που με βλέπει, δεν θα αλλάξει κάτι στο στόχο μου που είναι να πάμε στο Final 4, είναι τιμητικό, αλλά έχω άλλες προτεραιότητες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έχουμε να κατακτήσουμε δύο στόχους με αυτή την ομάδα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεκουραστούμε και να είμαστε υγιείς. Φέτος δεν θα πλησιάσω την κούπα, από μακριά. Θα επικεντρωθούμε στο πρώτο ματς του Final 4, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σε ένα ματς όλα γίνονται».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.