Γουόκαπ στο Gazzetta: «Θέλαμε την πρόκριση αλλά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια»

Ο Τόμας Γουόκαπ στο Gazzetta
Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ στο Gazzetta μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 του Κάουνας.

Αφού πρώτα αστειεύτηκε σχετικά με ελληνικά του, ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και την εκπομπή «Play-offs Madness» για το ποια σειρά ήταν πιο δύσκολη, αυτή με τη Φενέρ ή τη Μονακό, εμφανώς χαρούμενος για την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας.

Οι δηλώσεις του Γουόκαπ

«Θέλαμε την πρόκριση όπως και πέρσι. Κερδίσαμε τη σειρά αλλά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά».

Φενέρ ή Μονακό η πιο δύσκολη σειρά: «Πιστεύω πως η σειρά με τη Μονακό ήταν πιο σκληρή πνευματικά και σωματικά με επαφή και ένταση. Ήταν εξουθενωτική. Η Φενέρμπαχτσε είχε τρομερό πλάνο, τους δίνουμε συγχαρητήρια για τη σεζόν που έκαναν».

Πλησίασε ο Ολυμπιακός στα δεδομένα της κανονικής περιόδου; «Λόγω της άμυνάς μας πλησιάσαμε τα δεδομένα της regular season. Αυτό μας αρέσει, αυτό αρέσει και στους φίλους μας. Αποδείξαμε όλη τη σεζόν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα όταν παίζουμε έτσι. Είναι εύκολο να παίζουμε με τέτοια ένταση όταν οι φίλοι μας δίνουν τέτοια ώθηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.