Euroleague Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Με Βέσελι στο Κάουνας (vid)

Euroleague Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Με Βέσελι στο Κάουνας (vid)

Euroleague Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Με Βέσελι στο Κάουνας (vid)
Ο Γιαν Βέσελι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Final Four της Euroleague καθώς προπονήθηκε χωρίς προβλήματα πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Ο Τσέχος σέντερ αντιμετώπισε πρόβλημα στην μέση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ενόψει του Final Four.

Μάλιστα δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ACB κόντρα στην Μπασκόνια. Και έγινε για προληπτικούς λόγους παρά την σκοπιμότητα που υπήρχε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Liga Endesa.

Ο Βέσελι ωστόσο προπονήθηκε κανονικά στην Τρίτη (16/5) και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του. Θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λύνοντας τα χέρια του ενόψει (αρχικά) του ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Τσέχος είχε κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ ανά 20 λεπτά συμμετοχής.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Νίκολα Κάλινιτς ο οποίος με τη σειρά του αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Φυσικά νοκ-άουτ έχει τεθεί έως το τέλος της σεζόν ο Κόρι Χίγκινς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.