Βεζένκοβ: «Όλα είμαστε έτοιμοι, δεν χρειάζονται ούτε έξτρα κίνητρο, ούτε έξτρα συγκέντρωση»

Βεζένκοβ: «Όλα είμαστε έτοιμοι, δεν χρειάζονται ούτε έξτρα κίνητρο, ούτε έξτρα συγκέντρωση»

Βεζένκοβ: «Όλα είμαστε έτοιμοι, δεν χρειάζεται ούτε έξτρα κίνητρο, ούτε έξτρα προπονήσεις»
Λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας, ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ υποστήριξε ότι όλοι είναι έτοιμοι και ότι «θα κάνουμε αυτό που κάναμε όλη τη χρονιά»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο υποψήφιος MVP της φετινής σεζόν στην Euroleague ετοιμάζεται για το «back to back» Final Four της καριέρας του και όπως είπε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν «πετάξει» η αποστολή του Ολυμπιακού για την πόλη της Λιθουανίας «νιώθουμε καλά, νιώθουμε έτοιμοι, γεμίσαμε τις μπαταρίες, κάναμε προπονήσεις. Δεν χρειάζεται ούτε έξτρα κίνητρο, αλλά ούτε και έξτρα συγκέντρωση. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για την μάχη».

Όσο για αυτούς που δεν έχουν την εμπειρία από τα Final Four; «Δεν υπάρχουν αυτά σε τέτοια τουρνουά ή σε ένα μονό. Ο καθένας τα ζει διαφορετικά. Ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο αρχηγών που είναι πιο μεγάλοι. Με δουλειά και με αφοσίωση θα κάνουμε αυτό που κάναμε όλη χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.