Final Four 2023: Ξυπνάει το Κάουνας με τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)

Κάουνας
Η πόλη του Κάουνας καλωσόρισε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έχουν ξεκινήσει και φτάνουν ενόψει Final Four της Euroleague. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: Kωνσταντίνος Μελάγιες.

Έντονο... ερυθρόλευκο χρώμα έχει το Κάουνας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να φτάνουν στην πόλη της Λιθουανίας που θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague. Ο κύριος όγκος των οπαδών των Πειραιωτών θα έρθει αύριο Παρασκεύη 19 Μάη, ωστόσο το Κάουνας υποδέχθηκε όσους έφτασαν την Πέμπτη με τον ύμνο της ομάδας σε κεντρικά σημεία του πεζοδρόμου της πόλης. Το ίδιο θα γίνει και με τους ύμνους των Μονακό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Έχουν επιστρατευθεί μεγάλα ηχεία, από τα οποία ακούστηκε πριν λίγο ο ύμνος του Ολυμπιακού. Στο σημείο βρισκόντουσαν και περίπου 30 φίλαθλοι των... ερυθρολεύκων, ενώ εκεί ήταν και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας της Μονακό που ξαφνιάστηκε με το όμορφο σκηνικό που είχε στηθεί.

Ο ύμνος του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.