Euroleague Final Four, Τζέιμς: «Δύσκολο να νικήσεις τρεις φορές την ίδια ομάδα»

Ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στο γεγονός πως η Μονακό πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό για τρίτη φορά φέτος, ενώ αναφέρθηκε και δέχθηκε ερώτηση για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Aποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Μονακό θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό (18:00, 19/5) στον ημιτελικό της Euroleague και ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μεγάλη μάχη, ενώ δήλωσε πανέτοιμος να μπει στο παρκέ για το Final Four.

Όσα είπε ο Μάικ Τζέιμς στη συνέντευξη Τύπου

«Είναι ωραίο που είμαστε εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή και να κάνουμε νίκες. Δεν υπάρχει φαβορί σε ένα Final Four λόγω του format. Είναι απλά ένα ματς. Δύσκολο να νικήσεις τρεις φορές την ίδια ομάδα μέσα στη σεζόν»

Για το τραγούδι των φίλων του Ολυμπιακού που ακουγόταν στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ωραίο να έχουμε τους φιλάθλους εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό και έτοιμοι να παίξουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.