EuroLeague Final Four, Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, πρέπει να το απολαύσουμε»

EuroLeague Final Four, Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, πρέπει να το απολαύσουμε»

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στο Final Four
Ο Κώστας Παπανικολάου δε γνωρίζει αν ο Ολυμπιακός θα έχει πάλι την ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four, λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να το απολαύσει ενώ δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για τον νικητή.

Αποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Κάουνας και ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε στις δηλώσεις πριν τον αυριανό ημιτελικό με τη Μονακό (19/05 - 18:00) πως άπαντες πρέπει να το απολαύσουν, αφού δε γνωρίζει κανείς πότε θα έχει ξανά την ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου για το Final Four

Για το πού κατάλαβε η ομάδα ότι θα φτάσει ψηλά: «Σε αυτή την EuroLeague, την πιο ανταγωνιστική σεζόν, μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία άλλωστε. Κάθε ομάδα ήταν 1-2 νίκες μακριά από την άλλη και μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ξέραμε ποιος θα καταλήξει πού. Όλες οι ομάδες είχαν αυτοπεποίθηση. Πηγαίναμε μέρα τη μέρα».

Το πιο δύσκολο είναι... τώρα! Εδώ στη συνέντευξη Τύπου! Πρέπει να συγκεντρωθείς και είσαι η ίδια ομάδα που ήσουν όλη τη χρονιά. Με την ίδια συνταγή. Να δουλέψουμε όπως όλη τη σεζόν και να βγάλουμε στο παρκέ τη σκληράδα και την ανταγωνιστικότητά μας. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Όλες οι ομάδες είχαν πολύ καλή χρονιά. Είναι δύο παιχνίδια. Πρέπει να το απολαύσουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα είναι κάποιος εδώ ξανά...»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.