Ολυμπιακός, Euroleague Final Four: Το Gazzetta στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν τον αυριανό (19/05) ημιτελικό του Final Four με τη Μονακό. Αποστολή - Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η μεγάλη ώρα της φετινής ευρωπαϊκής σεζόν του Ολυμπιακού φτάνει. Για την ακρίβεια η πιο μεγάλη ώρα μέχρι την επόμενη. Τουλάχιστον αυτό επιθυμούν στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπόνησε τους παίκτες του στην «Zalgirio Arena» και φυσικά δεν έβαλε ένταση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά σουτ, διατάσεις, αλλά και πολλές συνεντεύξεις αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν το περιθώριο να μιλήσουν με τους παίκτες.

Το Gazzetta βρέθηκε φυσικά στο παρκέ, διέκρινε ηρεμία και συγκέντρωση, αλλά ταυτόχρονα και μία χαλαρή διάθεση. Προφανώς και οι παίκτες χρησιμοποιούν την περσινή εμπειρία τους από το Βελιγράδι. Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός

Olympiacos

Παπανικολάου

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον ημιτελικό του Final Four με τη Μονακό

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.