Ντιαλό στο Gazzetta: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»

Ντιαλό
Πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Λαύριο, αύριο (19/05) ο Αλφα Ντιαλό θα παίξει στο πρώτο του Final Four και μίλησε στο Gazzetta για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Αποστολή - Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Η Μονακό είναι η πρωτάρα του φετινού Final Four. Μοναδικός παίκτης με εμπειρία από τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου τριημέρου είναι ο Μάικ Τζέιμς κι αυτός επιστρέφει μετά από χρόνια (2016).

Η ομάδα από το Μόντε Κάρλο όμως έχει και μία δόση από Ελλάδα αφού ο Αλφα Ντιαλό από πέρυσι και πολύ περισσότερο φέτος, αποτελεί σημαντικό «γρανάζι». Ο Αμερικανός φόργουορντ ζει το δικό του όνειρο αφού πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Λαύριο και πλέον απέχει λίγες ώρες από το ντεμπούτο του σε Final Four.

Ο Ντιαλό μίλησε στο Gazzetta για τη διαδρομή της τελευταίας τριετίας, τη δυσκολία που έχει ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό και φυσικά τον Μάικ Τζέιμς και τη συμβουλή που του έδωσε.

Ο Ντιαλό μιλά για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Final Four

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.