Final Four 2023, Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή λόγω λάθους στον ημιτελικό με τη Μονακό

Φλαση από παλιότερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.
Αλλαγή διαιτητή στον ημιτελικό Ολυμπιακός - Μονακό για το EuroLeague Final Four 2023, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, αφού η διοργανώτρια έκανε λάθος!

Αποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η EuroLeague ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη (18/5) τη διαιτητική τριάδα του πρώτου ημιτελικού του Final Four του Κάουνας, Ολυμπιακός - Μονακό. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (19/5) λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ προχώρησε σε αλλαγή, αφού είχε γίνει λάθος στον ορισμό!

Τη θέση της Αν Πάντερ πήρε ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους (ο οποίος είχε επιλεγεί από την αρχή, αλλά εκ παραδρομής τη θέση του πήρε η Πάντερ στην επίσημη τριάδα) με τη Γερμανίδα ρέφερι να είναι η διαιτητής σε ετοιμότητα, αν συμβεί κάτι στα υπόλοιπα μέλη της τριάδας που είναι οι Μπόρις Ρίζικ και Όλεγκς Λάτισεφς.

Μετά την αλλαγή, λόγω του λάθους στον ορισμό, η φετινή τριάδα είναι ίδια με αυτή του περσινού ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.