Ο Ρογκαβόπουλος συμφώνησε με την Μπασκόνια για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων

Ο Ρογκαβόπουλος συμφώνησε με την Μπασκόνια για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων

Ο Ρογκαβόπουλος
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος κάνει το άλμα στην καριέρα του καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι συμφώνησε προφορικά με την Μπασκόνια για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ έκανε εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι με 15.4 πόντους και 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, είχε στα χέρια του πρόταση για την υπογραφή νέου συμβολαίου αλλά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι του κατατέθηκαν προτάσεις από δύο ισπανικές ομάδες και τελικώς προτίμησε αυτή της Μπασκόνια με την οποία έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να μπει και τυπικά στον κόσμο της Euroleague.

Αυτή την περίοδο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι στο Σικάγο και αγωνίζεται στο pre draft camp με την ελπίδα ότι θα αποτελεί μία από τις επιλογές των ομάδων του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.