Μίροτιτς: Συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο

Μίροτιτς: Συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο

Μίροτιτς: Συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο
«Βόμβα» ρίχνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η Αρμάνι Μιλάνο καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Νίκολα Μίροτιτς!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Εμιλιάνο Καρσία, ο σταρ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει βρεθεί με το ενάμιση πόδι εκτός Βαρκελώνης μετά τις περικοπές που θα γίνουν στους Καταλανούς, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως ανέφεραν στη γειτονική χώρα, η Αρμάνι Μιλάνο αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη μαζί του!

Φέτος αγωνίστηκε σε 29 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, σουτάροντας με 60% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 80% στις βολές. Συνολικά έχει μετρήσει 225 ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας φορέσεις επίσης τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά έχει μετρήσει 14.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.1 τελική πάσα με 59% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 85% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.