Χεζόνια: Υποκλίθηκε σε Παππά για το «αντίο» του από την ενεργό δράση

Γιώργος Κούβαρης
Χεζόνια: Υποκλίθηκε σε Παππά για το «αντίο» του από την ενεργό δράση
Ο Μάριο Χεζόνια υποκλίθηκε στον Νίκο Παππά μέσω Instagram καθώς ο έμπειρος είχε ανακοινώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δίνει μάχη στην Ισπανία για την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς κόντρα στην Μπαρτσελόνα ωστόσο έχει... πάντα στραμμένη την προσοχή του στην Αθήνα και στα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «πρασίνων» ο Νίκος Παππάς αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον ίδιο να είχε δηλώσει ότι το Game 4 ήταν πιθανότατα το τελευταίο του ματς ως επαγγελματίας παίκτης. Ο Μάριο Χεζόνια, γνωστός για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό αποτελώντας και στόχο των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν, δεν άφησε ασχολίαστη αυτήν την απόφαση του Παππά και με χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram «υποκλίθηκε» στον 33χρονος γκαρντ και «χαιρέτησε» την απόφασή του.

Δείτε το story του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.