Κώστας Αντετοκούνμπο: Τον αποχαιρέτησε επίσημα η Φενέρμπαχτσε

Κώστας Αντετοκούνμπο: Τον αποχαιρέτησε επίσημα η Φενέρμπαχτσε

Κώστας Αντετοκούνμπο τέλος από τη Φενέρ
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο (26 χρονών, 2.08 μέτρα), με τη Φενέρμπαχτσε να τον αποχαιρετά και επίσημα μετά τη συνεργασία τους για τη φετινή σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε και επίσημα τον Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη συνεργασία τους την περασμένη σεζόν. Ο διεθνής σέντερ βρέθηκε στην ομάδα μεσούσης της σεζόν, όταν και οι Τούρκοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών με τους Μότλεϊ και Τζεκίρι να μπαίνουν στα «πιτς», όμως δεν κατάφερε στη συνέχεια να παραμείνει μέρος του rotation.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τον χρησιμοποίησε για την περίοδο που οι λύσεις ήταν περιορισμένες και ο Αντετοκούνμπο μέτρησε σε 14 αγώνες EuroLeague 2.7 πόντους μέσο όρο, στα επτά λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ.

Πλέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Φενέρ να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.