Λαπόρτα: Επιβεβαίωσε ότι ο Μίροτιτς φεύγει από την Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: Επιβεβαίωσε ότι ο Μίροτιτς φεύγει από την Μπαρτσελόνα

Newsroom
Λαπόρτα: Επιβεβαίωσε ότι ο Μίροτιτς φεύγει από την Μπαρτσελόνα
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα επιβεβαίωσε ότι ο τρίτος τελικός στη Liga Endesa ήταν ο τελευταίος αγώνας του Νίκολα Μίροτιτς με τους Καταλανούς, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο κλαμπ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην Ευρώπη, λαμβάνοντας 11 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια ωστόσο αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Τζουάν Λαπόρτα.

«Ο Μίροτιτς είναι φανταστικός και σπουδαίος παίκτης, μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και είναι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι και για να υπογράψουμε παίκτες πρέπει να συμμορφωθούμε με το σχέδιο βιωσιμότητας που παρουσιάζουμε στη Liga Endesa. Απαιτεί μείωση στα τμήματα, ο Ναβάρο θα το εξηγήσει τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει γυρισμός στο θέμα του Μίροτιτς. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Θα ακολουθήσουμε έναν διαφορετικό δρόμο. Είμαστε ήρεμοι» ανέφερε ο Λαπόρτα μιλώντας στο «Catalunya Ràdio» έπειτα από το sweep στη σειρά με τη Ρεάλ και την κατάκτηση του τίτλου από την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.