Επίσημο: Συνεχίζει στην Αναντολού Εφές για άλλα δυο χρόνια ο Μπράιαντ

Επίσημο: Συνεχίζει στην Αναντολού Εφές για άλλα δυο χρόνια ο Μπράιαντ

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ
Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ελάιτζα Μπράιαντ για άλλα δυο χρόνια.

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ αποκτήθηκε από την Αναντολού Εφές τον Οκτώβριο του 2021, έπειτα από εκείνο το 0-4 στο ξεκίνημα της regular season και είχε σημαντικό μερίδιο στη δεύτερη συνεχόμενη EuroLeague που πανηγύρισε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο Βελιγράδι.

Ο Αμερικανός περιφερειακός, πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επιβεβαίωσε εξ αρχής πόσο επιδραστικός παίκτης μπορεί να γίνει, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Εφές, διαθέτοντας εμπειρία, καλό περιφερειακό σουτ και ισορροπία στο παιχνίδι του.

Οι δυο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δυο χρόνια και το πρωί της Πέμπτης 22/6, η Αναντολού Εφές το επισημοποίησε. Φέτος ο Μπράιαντ μέτρησε 8.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 34 αγώνες στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.