Πάντερ: «Θα πάρω νωρίς την μεγάλη απόφαση για το μέλλον μου»

Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»
Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Κέβιν Πάντερ, με τον Αμερικανό να αναφέρει πως τα πάντα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν μόλις σταματήσουν οι πανηγυρισμοί της κατάκτησης της ABA Liga.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Παρτίζαν στην κατάκτηση της ABA Liga. Ο Αμερικανός... σκότωσε τον Ερυθρό Αστέρα στον πέμπτο τελικό και αναδείχθηκε MVP της σειράς των τελικών.

Ωστόσο το μέλλον του μόνο βέβαιο δεν είναι, καθώς με την εκπληκτική σεζόν του έχει τραβήξει τα βλέμματα από αρκετά μεγάλα... πορτοφόλια της Ευρώπης. Το όνομά του συνδέεται και με τον Παναθηναϊκό, όπου ο ίδιος ο Αταμάν δήλωσε πως θα φέρει 2-3 σταρ της EuroLeague. Οι «πράσινοι» του έχουν καταθέσει πρόταση η οποία ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια και αναμένουν την απάντησή του.

Σε ερώτηση που του έγινε από τη Mozzart, μετά το φινάλε των τελικών της ABA Liga για το αν θα μείνει, ο Πάντερ απάντησε πως «Θα ξέρω σε λίγες μέρες. Δεν είναι μυστικό ότι αυτή η μεγάλη απόφαση έρχεται πολύ νωρίς, αλλά θα ξέρω τα πάντα σε λίγες μέρες. Τώρα είναι ώρα να το γιορτάσουμε».

Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, θα φανεί ποια θα είναι η ομάδα στην οποία ο Πάντερ θα μεταφέρει τα ταλέντα του. Για την ιστορία, τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 16.1 πόντους σε σχεδόν 28 λεπτά στη EuroLeague, δίπλα στις 2.5 ασίστ και τα 2.1 ριμπάουντ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.