Εφές: Κράτησε και επίσημα στην Κωνσταντινούπολη τον Μπομπουά

Εφές: Κράτησε και επίσημα στην Κωνσταντινούπολη τον Μπομπουά

Εφές: Κράτησε και επίσημα στην Κωνσταντινούπολη τον Μπομπουά
Στην Εφές θα συνεχίσει την καριέρα του και τα επόμενα χρόνια ο Μπομπουά, με τον 35χρονο Γάλλο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 έτους.

Παίκτης της Εφές παραμένει ο Ροντρίγκ Μπομπουά. Μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος είναι ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει μετά τον Ελάιτζα Μπράιαντ. Άλλωστε ο Μπουμπουά αποτέλεσε κομβικό παίκτη στις επιτυχίες της Εφές και θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, υπογράφοντας την ανανέωση για 1+1 χρόνια.

Την περσινή σεζόν που οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στη EuroLeague, ο Μπομπουά μέτρησε 10.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Εφές, έφτασε τους τρεις τίτλους στην Τουρκία (2019, 2021, 2023), μαζί και με τρία Κύπελλα (2018, 2019, 2022) αλλά και ένα MVP τελικών το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.