Παναθηναϊκός: Η Εφές αποχαιρέτησε τον Γιλντιρίμ και παίρνει θέση στο επιτελείο του Αταμάν (vid)

Παναθηναϊκός: Η Εφές αποχαιρέτησε τον Γιλντιρίμ και παίρνει θέση στο επιτελείο του Αταμάν (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιλντιρίμ
Οι διεργασίες για την ενίσχυση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού συνεχίζονται καθώς ο Τσενκ Γιλντιρίμ θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Εργκίν Αταμάν.

Μετά τη συμφωνία με τον Σάββα Καμπερίδη να προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο του Εργκίν Αταμάν αντί του Κώστα Μέξα, οι «πράσινοι» βρήκαν και τον άμεσο βοηθό του Τούρκου τεχνικού.

Ο λόγος για τον Τσενκ Γιλντιρίμ, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Αταμάν, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια και στην Αναντολού Εφές.

Η τουρκική ομάδα αποχαιρέτησε τον Γιλντιρίμ με βίντεο στα social media και πλέον αναμένεται να πιάσει και εκείνος άμεσα δουλειά αναφορικά με το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού.

Φυσικά στο επιτελείο του Αταμάν υπάρχει επίσης ο Χρήστος Σερέλης και ο Βασίλης Σίμτσακ, ενώ νέος γυμναστής θα είναι ο Δημήτρης Πασπαλάς, ο οποίος εργαζόταν στην Κίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.