Αναντολού Εφές: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)

Αναντολού Εφές: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)

O Ταϊρίκ Τζόουνς
Η Αναντολού Εφές γέμισε τη ρακέτα της με τον Ταϊρίκ Τζόουνς, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την Τουρκ Τέλεκομ.

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, του 27χρονου σέντερ που έκανε θραύση με την Τουρκ Τέλεκομ και πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα του Κωνσταντινούπολης υπό τις οδηγίες του Ερντέμ Τσαν για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Τζόουνς έδειξε τα προηγούμενα χρόνια με την Πέζαρο και, κυρίως, με την Τουρκ Τέλεκομ ότι μπορεί να εξελιχτεί σε παίκτη επιπέδου EuroLeague και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Ο Αμερικανός σέντερ μέτρησε φέτος 12.7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 0.8 μπλοκ σε 20 συμμετοχές στο EuroCup με την Τουρκ Τέλεκομ που έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.