Αταμάν: «Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four»

Αταμάν: «Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four»

Αταμάν: «Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four»
Ο Εργκίν Αταμάν, σε νέα συνέντευξη, υποστήριξε ότι αν καταφέρει να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό, τότε ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Final Four της EuroLeague.

Η εποχή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις, με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραίτη.

Ο Τούρκος προπονητής έδωσε ακόμα μία συνέντευξη, αυτή τη φορά στην τουρκική Fanatik, στην οποία αναφέρθηκε στις κινήσεις που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στον Ολυμπιακό.

«Όταν πήγα στην Αναντολού Εφές, είχα βάλει στο στόχαστρό μου την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς. Γιατί; Επειδή η Φενέρ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Έπαιζε κάθε χρόνο στο Final Four και ήταν πρωταθλήτρια.Τώρα το ίδιο ισχύει για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα πάνω στην οποία θα βασίσω την δική μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Τσενκ Γιλντιρίμ στο τεχνικό επιτελείο, ενώ τόνισε ότι ήθελε μαζί του και τους Γιακούπ Οναϊκόκ και Χακάν Ντεμίρ, ωστόσο ο πρώτος έγινε προπονητής της Νταρουσάφακα και ο δεύτερος της Εθνικής Ιράν.

Παράλληλα, ο Αταμάν εξήγησε ότι «έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο με τους σημαντικούς παίκτες που είναι στην κορυφή της λίστας μας. Αλλά δεν θα γίνουν ανακοινώσεις μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.