Λάρκιν για Αταμάν: «Τρέφω βαθύ σεβασμό, καλή επιτυχία στο νέο του ταξίδι με τον Παναθηναϊκό»

Λάρκιν για Αταμάν: «Τρέφω βαθύ σεβασμό, καλή επιτυχία στο νέο του ταξίδι με τον Παναθηναϊκό»
Σε δηλώσεις του στο Bein Sports, ο Σέιν Λάρκιν έπλεξε το εγκώμιο του Εργκίν Αταμάν μετά το πέρας της κοινής τους θητείας στην Εφές, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε εκπληκτικά πράγματα με την Εφές, υπό τις οδηγίες του Ερκίν Αταμάν. Με δρόμους χωριστούς πλέον, μιας και ο Τούρκος προπονητής μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, ο Λάρκιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια, ευχόμενος μάλιστα και καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Νομίζω ότι έχουμε πετύχει πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ παρά να σεβαστώ αυτά που έχει κάνει για τον σύλλογο, επιτρέποντάς μας να παίξουμε και να αναπτυχθούμε σαν ομάδα και αθλητές. Ο Παναθηναϊκός που περνά δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, μπήκε σε μια νέα περιπέτεια. Αποφάσισε να πάει εκεί και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ταξίδι. Τρέφω βαθύ σεβασμό για τη συμβολή του Εργκίν Αταμάν σε αυτόν τον σύλλογο και την καριέρα μου» ήταν τα λόγια του Λάρκιν.

Θυμίζουμε πως ο Αταμάν βρίσκεται στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα και αναμένεται την Τετάρτη να ανακοινώσει ποιοι από τους Έλληνες θα παραμείνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.