Γιασικεβίτσιους: Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα

Γιασικεβίτσιους: Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα

Γιώργος Κούβαρης
Γιασικεβίτσιους: Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα
Ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθώς φέρεται να είναι με το ενάμιση πόδι στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα και παρά τα όσα ίσχυαν μέχρι και σήμερα, ο Λιθουανός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ύστερα από τρία χρόνια!

Αν και μετά το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος και τα όσα είχε αναφέρει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο «RAC 1» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας ότι «θέλουμε να είναι μαζί μας και δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα», ο «Σάρας» βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο.

Συγκεκριμένα δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες και ο Γιασικεβίτσιους αναμένεται να αποχαιρετήσει την Βαρκελώνη ύστερα από δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague που αποτέλεσε και τον μεγάλο στόχο του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.