Γουίλιαμς Γκος: Η διαφορά που χωρίζει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και οι... ισορροπίες

Γουίλιαμς Γκος: Η διαφορά που χωρίζει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και οι... ισορροπίες

Γουίλιαμς Γκος
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος αλλά μόνο με τους δικούς του όρους και δίχως να διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Ο μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται ανά την Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στη… διόπτρα του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο πρώτος στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για την περιφέρεια, όπως διαβάσατε πριν από μερικές μέρες στο Gazzetta με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται.

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» έχει καταθέσει τη δική της προσφορά στον Γκος. Ο πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει περίπου 1.3 εκατομμύρια δολάρια για να βάλει την υπογραφή του, με τον Ολυμπιακό να προσφέρει κάτι λιγότερο από ένα. Οι Πειραιώτες έχουν διάθεση να φτάσουν μέχρι το εκατομμύριο, με σκοπό να καλυφθεί το κενό, βάζοντας όμως ως προτεραιότητα τις ισορροπίες της ομάδας.

Ο Μπαρτζώκας δε θέλει σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί η εντός των τειχών ισορροπία με τον Τόμας Γουόκαπ, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση των δύο ψηλών, μετά και την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Με αυτό ως δεδομένο, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία και για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί ο Γκος να χαμηλώσει τις δικές του απαιτήσεις.

Άλλωστε πρόθεση του προπονητή του Ολυμπιακού είναι η προσθήκη ενός επιπλέον γκαρντ για την επόμενη σεζόν. Κάτι δηλαδή που σημαίνει πως η περίπτωση του 28χρονου γκαρντ από το Γκονζάγκα δεν είναι αλληλένδετη με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα και της παραμονής του ή όχι στον Πειραιά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.