Μπαρτσελόνα: «Εξασφάλισε το 'ναι' του Πάρα»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Πάρα
Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Τζοέλ Πάρα και πλέον απομένει η «χρυσή τομή» για την αποδέσμευσή του από την συμπολίτισσα Μπανταλόνα

Όπως ανέφερε το «Home Of Glory» η Μπαρτσελόνα έχει αποσπάσει ήδη το «ναι» του 23χρονου φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Μπανταλόνα.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά επειδή ο Πάρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπανταλόνα, υπάρχουν συζητήσεις για την αποδέσμευσή του.

Εάν και εφόσον οι «μπλαουγκράνα» πληρώσουν την ρήτρα, αυτομάτως θα τον κάνουν δικό τους. Ο Πάρα είχε κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ με 14.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στα 21 ματς του Eurocup είχε 26:19 λεπτά συμμετοχής και σούταρε με 60% στα δίποντα, 49% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.