Ανατροπή Πάντερ: Ανανέωσε με την Παρτίζαν (vid)

Ανατροπή Πάντερ: Ανανέωσε με την Παρτίζαν (vid)

Νίκος Καρφής
O Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ θα συνεχίσει να παίζει στην Παρτίζαν, αφού ανανέωσε.

Εκεί όπου όλα έδειχναν πως ο Κέβιν Πάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, τελικά είχαμε ανατροπή σκηνικού. Ο σκόρερ της Παρτίζαν θα παραμείνει στην Σερβία και θα συνεχίσει να παίζει στην Παρτίζαν, αφήνοντας με το όνειρο τους Καταλανούς.

Με αυτόν τον τρόπο κρατά στις τάξεις της η Παρτίζαν έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της Euroleague που φέτος έβγαλε μάτια στη διοργάνωση, παίζοντας ίσως το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Eίχε 14.3 πόντους κατά μέσο όρο στη Εuroleague, όντας ένας από τους πυλώνες της ομάδας.

Για τον Πάντερ είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός και εκεί που φαινόταν να χάνει τη μάχη από τη Μπαρτσελόνα, τελικά ο Αμερικανός σουτέρ επέλεξε την...ανατροπή και έμεινε στην αγκαλιά του Ομπράντοβιτς. Η πρόταση της Μπαρτσελόνα έφτανε τα 1.7 εκατομμύρια δολάρια την ώρα που η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού ήταν ελαφρώς καλύτερη. Όμως ο Πάντερ έδειξε πιστός στον Ομπράντοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.