Παναθηναϊκός: Προγραμματισμένο φιλικό και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμένο φιλικό και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Αταμάν με τον Παναθηναϊκό
Ένα ακόμη φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν ανακοινώθηκε για τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ!

Συμπληρώνονται σταδιακά ένα ένα τα κομμάτια του παζλ όσον αφορά τα παιχνίδια που αναμένεται να δώσει ο Παναθηναϊκός στο διάστημα προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Μετά την... τετράδα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που ανακοινώθηκε από την συμμετέχουσα Μπάγερν, ακολουθεί ένας ακόμη αγώνας φιλικού χαρακτήρα ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκό στην Κροατία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την αρχή για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος της Ντιναμό που τόνισε χαρακτηριστικά: «Πάντα επισημαίνουμε ότι οι οπαδοί είναι το κύριο μέρος του συλλόγου. Χωρίς αυτούς, θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε στα προημιτελικά των play-offs του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου χωρίς αυτούς... Ως ένδειξη ευχαριστίας για όλα αυτά, αποφασίσαμε να τους παρουσιάσουμε ένα τέτοιο θέαμα, τον μεγάλο Παναθηναϊκό στο Ζάγκρεμπ σε έναν αγώνα στον οποίο το αποτέλεσμα είναι ακόμα στο δεύτερο πλάνο».

Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε πως θα υπάρχουν και εκλεκτοί καλεσμένοι που θα "φωτίσουν" με την παρουσία τους το ματς: «Ειδικοί καλεσμένοι θα είναι σίγουρα ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που έπαιξαν και στους δύο συλλόγους, και ελπίζουμε να τους συγκεντρώσουμε όλους, από τον Βέλιμιρ Ζάετς και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, μέσω των Ιγκόρ Μπίσκαν , Σίλβιο Μάριτς , Γιούριτσα Γκόλεματς, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Γκόραν Βλάοβιτς, Ντίνα Ράντζα, Νικόλα Πρκάτσιν και άλλοι. Και όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα της Ντιναμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο κατάλληλο γαλαζοπράσινο εορταστικό δείπνο που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο αυτής της μπασκετικής συνάντησης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.