Λεντέι: Στην Παρτίζαν για ακόμη δύο χρόνια

Λεντέι: Στην Παρτίζαν για ακόμη δύο χρόνια

Λεντέι: Στην Παρτίζαν για ακόμη δύο χρόνια
Στην Παρτίζαν θα αγωνίζεται για ακόμη δύο σεζόν ο Ζακ Λεντέι, αφού παρά τις φήμες για το μέλλον του οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την ανανέωσή του.

Ζακ Λεντέι και Παρτίζαν θα κρατήσουν την πορεία τους σε κοινό μονοπάτι! Μετά από μία πολύ καλή σεζόν στους Σέρβους, ο Αμερικανός ψηλός τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, ωστόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Είχε γνωστοποιηθεί πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε νέο συμβόλαιο και αυτό έγινε επίσημο μετά και την ανακοίνωση στη σελίδα της Παρτίζαν!

Θυμίζουμε πως ο Λεντέι βρίσκεται εδώ και καιρό στις επιλογές που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της frontline του, ενώ πέρασε και από το... τραπέζι των προτάσεων του Ολυμπιακού ως ένα γνώριμο πρόσωπο στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.