Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Γκουντάιτις (vid)

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Γκουντάιτις (vid)

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Γκουντάιτις (vid)
Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία με την Άλβαρκ Τόκιο.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό ώστε να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην front line όμως δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στους «πράσινους» που επισημοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Λιθουανό σέντερ.

Ο Γκουντάιτις ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, έχοντας κατά μέσο όρο 7.5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στην EuroLeague και άλλους 7.9 πόντους και 4.8 ριμπάουντ στις αναμετρήσεις της Basket League.

Πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία με την Άλβαρκ Τόκιο. Την ομάδα, δηλαδή όπου έχει αγωνιστεί ένας ακόμη πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο ΝτεΣόν Τόμας. Νωρίτερα, άλλωστε ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.