Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ενημέρωσε πως θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, τα δικαιώματά του ανήκουν στη Ρεάλ»

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ενημέρωσε πως θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, τα δικαιώματά του ανήκουν στη Ρεάλ»

Ερνανγκόμεθ
Ο 29χρονος σέντερ της Εθνικής Ισπανίας, Γουίλι Ερνανγκόμεθ ενημέρωσε την ACB πως προτίθεται να επιστρέψει στην Ισπανία, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στη Ρεάλ.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ είναι ένας από τους free agents του NBA που ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το όνομά του φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητο στην Ευρώπη και την EuroLeague, σε περίπτωση που σκεφτόταν το βήμα.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Ερνανγκόμεθ, θέλει να επιστρέψει στην ACB σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ. Τα δικαιώματά του εκεί ανήκουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία βρισκόταν από το 2011 έως το 2016, έχοντας περάσει ως δανεικός δύο χρόνια στη Σεβίλλη. Στην Ισπανία υπάρχει ο κανόνας του... ματσαρίσματος της προσφοράς. Αν δηλαδή κάποια από τις ομάδες της λίγκας θελήσει να τον κάνει δικό της, η Ρεάλ που διατηρεί τα δικαιώματά του μπορεί να ματσάρει την προσφορά που θα δεχτεί. Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που είδε πως ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος, κοιτούσε την περίπτωσή του εξετάζοντας τις δικές του πιθανότητες.

Ο παίκτης των Πέλικανς την περασμένη τριετία, συνδέθηκε με το ρεπορτάζ της Ρεάλ, μιας και οι... σειρήνες του NBA ηχούν για τα καλά στην περίπτωση του Ταβάρες, ο οποίος δεσμεύεται όμως με μεγάλη ρήτρα.

Την περασμένη σεζόν σε 38 παιχνίδια με τους Πέλικανς, ο Ερνανγκόμεθ συμπλήρωσε 6.9 πόντους μέσο όρο, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, ενώ στη EuroLeague μετράει συνολικά 17 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.