Μήτογλου: Η πρώτη ανάρτηση του 27χρονου φόργουορντ

Newsroom
Ο Μήτογλου
Μετά τη δικαίωσή του από το CAS με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποινή του στους 16 μήνες, ο Ντίνος Μήτογλου κοινοποίησε στα social media την απόφαση.

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ μπορεί να αναπνεύσει και πάλι... ελεύθερα καθώς είδε να μειώνεται η ποινή του κατά το ήμισυ και να μπορεί να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση από τις 23 Ιουλίου. Αυτομάτως τίθεται και στην διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων.

Λίγο μετά την απόφαση του CAS, o Ντίνος Μήτογλου έκανε και την πρωτη του ανάρτηση στα social media ύστερα από ενάμιση χρόνο «σιγής» στην οποία ανέφερε την ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Λωζάνης:

«Το CAS σήμερα ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIBA που αφορά τον Ντίνο Μήτογλου και μείωσε την ποινή του σε 16 μήνες. Στο πρακτικό σκέλος, ο Ντίνος είναι ελεύθερος να αγωνίζεται από την 28.7.2023»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.