Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κοντά στον Τζέριαν Γκραντ οι «πράσινοι» (vids)

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κοντά στον Τζέριαν Γκραντ οι «πράσινοι» (vids)

Ο Τζέριαν Γκραντ
Θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση του Τζέριαν Γκραντ από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προορίζεται για συμπληρωματική λύση στα γκαρντ από τον Τούρκο προπονητή.

Ένας από τους παίκτες που «εξέταζε» τις τελευταίες ημέρες ο Εργκίν Αταμάν για την περιφερειακή ενίσχυση του Παναθηναϊκού όσον αφορά το «βάθος» του πάγκου ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός, πρώην παίκτης της Τουρκ Τέλεκομ και πολυτιμότερος παίκτης του Eurocup της σεζόν 2022-23, αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη παίκτη που θα «γεμίσει» το «πράσινο» ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε στα χέρια του μια λίστα από τρεις παίκτες που είχε ξεχωρίσει από το τουρκικό πρωτάθλημα για συμπληρωματική λύση και κατέληξε στον 31χρονος combo guard ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας της σεζόν 2020-21. Φυσικά δεν υπολογίζεται για παίκτη του πρώτου rotation αλλά για έναν ακόμη γκαρντ ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει ποιοτικές λύσεις στην ομάδα.

Ο Τζέριαν Γκραντ αναδείχθηκε MVP του Eurocup έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα 22 ματς που αγωνίστηκε, καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 6.1 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και 2.9 λάθη, σουτάροντας με 54% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 82% στις βολές ανά 33:27 λεπτά συμετοχής.

Φυσικά παραμένει ανοικτό και το θέμα του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος δικαιώθηκε από το CAS και θα μπορεί να επιστρέψει σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 28 Ιουλίου. Ο 27χρονος φόργουορντ αποτελεί μεγάλο στόχο των «πρασίνων» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Με τον Παναθηναϊκό να «φουλάρει» δυναμικά για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.