Κούγιας για την απόφαση για Μήτογλου: «Η μήνυση στη γιατρό έπαιξε ρόλο»

Newsroom
Ο Μήτογλου
Ο Αλέξης Κούγιας που αποτελεί κομμάτι της υπεράσπισης του Ντίνου Μήτογλου μίλησε για την απόφαση του CAS και εξήγησε πως η μήνυση στη γιατρό έπαιξε τον δικό της ρόλο.

Ο Ντίνος Μήτογλου μπορεί να χαμογελά μετά την απόφαση του CAS που τον δικαίωσε και μείωσε την ποινή που του είχε επιβληθεί στους 16 μήνες, με αποτέλεσμα να μπορεί να αγωνιστεί ξανά από τις 28/07.

Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, που προσελήφθη από την πλευρά του παίκτη για το ποινικό μέρος της υπόθεσης ντόπινγκ με την συκοφαντική δυσφήμιση της γιατρού που κατηγορείται για τις απαγορευμένες ουσίες, έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της συνεδρίασης.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως «Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ο κος Μήτογλου κατέθεσε μήνυση για την διάπραξη εις βάρος του, από τη γνωστή γιατρό που τον ενέπλεξε σ’ αυτήν την αθλητική τραγωδία, του κακουργήματος της εκθέσεως σε κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή, από τα χορηγηθέντα σκευάσματα.

Με αυτή τη διαδικαστική πράξη, απέδειξε ότι αφενός μεν δεν γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα ήταν απαγορευμένα, αφετέρου δε ότι θέλει να τιμωρηθεί η συγκεκριμένη και δεν τη συγκαλύπτει»...

Και εξήγησε πως «Αυτό εξετιμήθη από το CAS και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εργασία των συναδέλφων μου και ειδικά του Σοφοκλή Πιλάβιου, με τον οποίο είχαμε μια άριστη συνεργασία, ήλθε αυτή η απόφαση – λύτρωση γι’ αυτόν τον μεγάλο αθλητή.

Τον περιμένω να τον καμαρώνω στην Εθνική Ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.