Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: «Κοντά σε Μήτογλου»

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: «Κοντά σε Μήτογλου»

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: «Κοντά σε Μήτογλου»
Σύμφωνα με το Basketnews ο Ντίνος Μήτογλου φέρεται να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που βγήκε η απόφαση για την μείωση της ποινής του Ντίνου Μήτογλου στους 16 μήνες, αυτομάτως «φούντωσαν» και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του 27χρονου φόργουορντ στο ΟΑΚΑ και γι' αυτόν τον λόγο «φουλάρει» τις μηχανές προκειμένου να τον αποκτήσει, αν και στο «κόλπο» υπάρχει και ο Ολυμπιακός που θέλει ποιοτικούς Έλληνες στο ρόστερ του.

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του Basketnews, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, όχι μόνο έχει μπει στο ραντάρ των «πρασίνων» που θέλει να τον αποκτήσει το συντομότερο δυνατόν, αλλά και ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του για να «κλείσει» η επιστροφή του στην ομάδα.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Μήτογλου, με τον Παναθηναϊκό να φαντάζει -σύμφωνα και με τα τελευταία δημοσιεύματα- ως το φαβορί για να τον αποκτήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.