Πολονάρα: Υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια για δυο χρόνια (vid)

Πολονάρα: Υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια για δυο χρόνια (vid)

Ο Πολονάρα με τη φανέλα της Ζάλγκιρις
Ο Ακίλε Πολονάρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Βίρτους Μπολόνια, υπογράφοντας για δυο χρόνια στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Ακίλε Πολονάρα ήταν μέλος της Ζάλγκιρις που προκρίθηκε στα play-offs της EuroLeague και έκανε το double στη Λιθουανία, έστω και αν δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα του στους τελικούς με τη Ρίτας Βίλνιους λόγω τραυματισμού στον μηρό.

Ο Ιταλός φόργουορντ σημείωσε 4.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 18 λεπτά στην EuroLeague ενώ τα νούμερά του στη λιθουανική λίγκα ήταν 6.7 πόντοι, 6.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 19 λεπτά. Σύμφωνα με το BasketNews, ο Πολονάρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο 31χρονος φόργουορντ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Μπολονέζους, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά τη θητεία του στη Σάσαρι (2017-19).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.