Μήτογλου: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Μήτογλου: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Ο Ντίνος Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας στους «πράσινους» και η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται εντός της ημέρας.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για την μείωση της ποινής του Ντίνου Μήτογλου στους 16 μήνες, αυτομάτως ο Παναθηναϊκός φούλαρε τις μηχανές για την απόκτηση του 27χρονου φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Ο Μήτογλου υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα έπειτα από την περίοδο 2017-21 ενώ μεσολάβησε το πέρασμά του από την Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι ο Παναθηναϊκός ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ ενώ ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει σε μια πολύ ποιοτική λύση στη ρακέτα.

Σε 106 συμμετοχές στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό (2017-21) και την Αρμάνι (2021-22), ο Έλληνας φόργουορντ μετράει 6.6 πόντους και 4 ριμπάουντ μ.ό. Πρόκειται για την πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ ενόψει της σεζόν 2023/24 έπειτα από τους Λούκα Βιλντόζα, Ματίας Λεσόρ, Δημήτρη Μωραΐτη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.